Het Huis

Het MoNUment is meer dan winkel en webshop. Ons HUIS is een warme werkplek. 

Het HUIS biedt een huiselijke sfeer waar PASSIE – MEESTERSCHAP – VEERKRACHT fundamenten zijn voor een verbindende samenwerking.
°Vanuit een passie voor woorden, verhalen en schoonheid groeide een idee om de passie te delen met anderen.
°Het meesterschap is een label dat onze eigenheid en authenticiteit belicht. Een duurzaam en ecologisch label dat verandering kan brengen in ons denken en handelen. Kwaliteit en ambacht dragen wij een warm hart toe.
°Veerkracht opbouwen en ondersteunen. Bewustwording en verbondenheid stimuleren in het dagelijks leven.

Mag het iets meer ZIjN ? 

Flexwerken en co-working zit in de lift. Maar wij willen net iets meer ZIN geven aan deze plek. Wij onderscheiden ons van de andere met net dat tikkeltje meer ZIN. Ben je op zoek naar een inspirerende ruimte, een bijzondere plek waar de creativiteit wordt geprikkeld, dan kan je een kamer of kantoor huren voor professionele doeleinden om te vergaderen, te leren, te coachen, te ontdekken… voor jezelf om netwerken op te bouwen en je mindset te vergroten.

Wat bieden wij? 

We bieden ruimtes aan voor cursussen, ateliers, labo, workshops, lezingen, lifestyle, art en letters, coaching … Onze ruimten zijn meer dan een fysieke plek. Ze creëren sfeer en verbinden mensen. 
Het is een plek voor Co -working – Co-creatie – Open-mind – Out of the box –en innovatief denken. Een plek om processen op te starten en kruisbestuiving tot stand te brengen.
Onze filosofie proef je in elke ruimte.
De werkplekken kunnen per dagdeel gehuurd worden van maandag tem zondag, voor een korte of langere periode.

Er komen verschillende werkplekken vrij !!!

Je betaalt voor het gebruik van een ruimte per maand dit voor een vast dagdeel. Er is ook mogelijkheid om een werkplek te huren op maand/jaarbasis. 
3 dagdelen
9.00 – 13.00 uur
13.30 – 17.00 uur
18.00 – 22.00 uur

Zo kan je gebruik maken van een vast dagdeel per week, en dit voor een hele maand. Vanaf 3 dagdelen is er korting van 10%
In dit bedrag is inbegrepen: elektriciteit, verwarming, internet, poetsbeurten. In de keuken is er koffie, thee, water, koekjes
Wij geven je gratis reclame via onze website. 
De gemeenschappelijke delen bestaan uit een keuken, inkomzone, een toilet, terrasje

De inrichting, de ontwerpen, de uitwerking met partner Ar ir.Hanne Vandenhende – Orizonarchitecten.