Het Huis

Het MoNUment werd in 2002 opgericht. Het pand, de winkel is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde in het Waasland en ver daar buiten. Het is een bijzondere plek waar warmte en ontmoeting, schoonheid en inspiratie, zingeving en coaching samen gaan.

Op 1 september 2020 kreeg het huis naast de winkel een andere bestemming. Het huis met zijn vele kamers stellen we open met een  eigentijdse invulling  geënt op de noden en verlangens van vandaag.

Het Monument als winkel blijft als bijzondere entiteit op het gelijkvloers en eerste verdieping ( 2 stijlvolle kamers) 

Het HUIS biedt een huiselijke sfeer waar PASSIE – MEESTERSCHAP – VEERKRACHT fundamenten zijn voor een verbindende samenwerking.
°Vanuit een passie voor woorden, verhalen en schoonheid groeide een idee om de passie te delen met anderen.
°Het meesterschap is een label dat onze eigenheid en authenticiteit belicht. Een duurzaam en ecologisch label dat verandering kan brengen in ons denken en handelen. Kwaliteit en ambacht dragen wij een warm hart toe.
°Veerkracht opbouwen en ondersteunen. Bewustwording en verbondenheid stimuleren in het dagelijks leven.

Mag het iets meer ZIjN ? 

Flexwerken en co-working zit in de lift. Maar wij willen net iets meer ZIN geven aan deze plek. Wij onderscheiden ons van de andere met net dat tikkeltje meer ZIN. Ben je op zoek naar een inspirerende ruimte, een bijzondere plek waar de creativiteit wordt geprikkeld, dan kan je een kamer of kantoor huren voor professionele doeleinden om te vergaderen, te leren, te coachen, te ontdekken… voor jezelf om netwerken op te bouwen en je mindset te vergroten.

Wat bieden wij? 

We bieden ruimtes aan voor cursussen, ateliers, labo, workshops, lezingen, lifestyle, art en letters, coaching … Onze ruimten zijn meer dan een fysieke plek. Ze creëren sfeer en verbinden mensen. In deze coronatijd garanderen wij de 1,5 m afstand.
Het is een plek voor Co -working – Co-creatie – Open-mind – Out of the box –en innovatief denken. Een plek om processen op te starten en kruisbestuiving tot stand te brengen.
Onze filosofie proef je in elke ruimte.
De werkplekken kunnen per dagdeel gehuurd worden van maandag tem zondag,voor een korte of langere periode.

Er zijn 3 ruimtes beschikbaar

  • werkplek  20m²
  • werkplek 17,6m²
  • werkplek 9,8 m ²

Je betaalt voor het gebruik van een ruimte per maand dit voor een vast dagdeel. Er is ook mogelijkheid om een werkplek te huren op jaarbasis. 
3 dagdelen
9.00 – 13.00 uur
13.30 – 17.00 uur
18.00 – 22.00 uur

Zo kan je gebruik maken van een vast dagdeel per week, en dit voor een hele maand. Vanaf 3 dagdelen is er korting van 10%
In dit bedrag is inbegrepen: elektriciteit, verwarming, internet, poetsbeurten In de keuken is er koffie, thee, water, koekjes
Voor een plek op onze website betaal je een beperkte kostprijs.
De gemeenschappelijke delen bestaan uit een keuken, inkomzone, een toilet, terrasje

De inrichting, de ontwerpen, de uitwerking met partner Ar ir.Hanne Vandenhende van GP architecten
Van zodra de werken in het huis opstarten geven we meer info en foto’s

Bewoner

Karen Vandenbranden heeft haar praktijk als pedagoog, therapeut en auti coach op de tweede verdieping. 

www.karenvandenbranden.com